Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Haftanın Kombin Önerisi : Dış Giyimde Şişme Yelek Modası

Haftanın Kombin Önerisi : Dış Giyimde Şişme Yelek Modası

Kıyafet tercihini gün içerisinde etkileyen en önemli faktörün ne olduğunu sorsam ne söylerdiniz? Mevsim geçişleri, moda anlayışımız, giyim tarzımız, trend ürünler, konfor alanımız ve alışkanlıklarımız…Bütün bu kriterler göz önünde bulundurulduğunda günümüz moda trendi şişme yelekler her dönemin vazgeçilmez ve keyifle kullanılan rahat giyimin odak noktası haline geliyor.

Kadın Şişme Yelek Modası

Şişme yelekler kadın giyim sektöründe hem pratik hem de konforlu tercihler arasında yer alırken mevsim geçişlerinde de kadınlar tarafından oldukça sevilen ürünler arasında yer alır. Zengin renk seçenekleri, konforlu ve şık tasarımları ile Netwin şişme yelekler sizlere rahatlığın alternatiflerini sunuyor. Ayrıca her tarza ve yaş grubuna hitap eden şişme yelekler günlük kombinlerinizi tamamlayan parçalar olarak görülüyor. Oldukça kullanışlı detaylarıyla öne çıkan Netwin kadın şişme yelek modelleri, beklenti ve ihtiyaçlarınıza yönelik tasarlanmış olup sizlere konforlu bir gün geçirmenize de yardımcı olucaktır. Kullanışlı cep detayları, uzun şişme yelek modelleri, kapşonlu ya da kapşonsuz şişme yelekler, çıkarılabilen kapşon detayı, kürk kapşonlu şişme yelekleri ve kısa şişme yelek gibi işlevsel detaylarıyla da kombinlerimizin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Peki, şişme yelek tercihinde nelere dikkat etmelisiniz?

Şişme mont ve yelekler gibi dış giyim ürünleri kadınların soğuktan korunmasına yardımcı olan kategoriler arasında yer alır. Ancak şişme montlar oldukça yeleklere nazaran daha ağır bir kumaşa sahiptirler ve soğuk kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer aldığı için mevsim geçişlerinde çok fazla tercih edilmezler. Özellikle mevsim geçişlerine uygunluğu ve daha rahat tasarımı nedeniyle şişme yeleklerin kadın dış giyim modasında da tercih edilme sıklığı artmıştır. Ayrıca kadın şişme yelek modelleri mevsimsel olarak da yazlık, kışlık ve baharlık olarak karşımıza çıkabilen ürünler olduğu için dolaplarımızın vazgeçilmez parçalarından biri haline gelmiştir. Şişme yelek tercihinizde öncelikle dikkat etmeniz gereken en önemli detay kullanacağınız mevsimsel koşullar, şişme yeleğin kumaşı ve kumaşın vücuda nefes alabilme özelliği göz önünde bulundurulmalıdır. Şişme yelek tercihinde dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli husus ile renk seçimidir. Şişme yeleklerinizi birçok kıyafet ile rahat kombinleyebilmeniz açısından kahverengi, beyaz, bej, siyah gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Bahar aylarına ise her zamankinden daha enerjik bir giriş yakalamak istiyorsanız fuşya ve yeşil renklerdeki parlak kumaşa sahip kadın şişme yelek modellerinden faydalanabilirsiniz.

Şişme Yelekler İçin Kombin Önerileri

Konforlu ve şık tasarımları ile şişme yelekleri her tarza uygun bir şekilde kolayca kombinleyebilirsiniz. Örneğin spor kombinlerde daha kısa şişme yelekleri tercih edebilirsiniz. Klasik kombinlerde de uzun şişme yelekler oldukça güçlü bir alternatiftir. Kış mevsiminde kadın şişme yelekleri balıkçı yaka kazaklar, boğazlı kazaklar, sweatshirtler, jean pantolonlar ve botlarla kombine edebilirsiniz. Bahar aylarında ise oversize, basic tişörtler, mom jeanler, geniş kesim jeanler ve sneaker ayakkabılarla kombinleyerek de sokak modasını kombinlerinizde yakalayabilirsiniz. Resmi ortamlar için de uzun şişme yelekleri şık gömlek ve eteklerle beraber kombinleyebilir iş yaşamında resmi bir hava yakalayabilirsiniz.

Sizlerde her mevsim şişme yelek şıklığından ve rahatlığından vazgeçemiyorsanız her tarza her yaşa uygun kadın şişme yelek modellerini netwin.com.tr ‘den kadın dış giyim ürünlerimizi inceleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz.