Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Her Sezonun En Sevilen Moda Trendi : Oversize Kombinler

Her Sezonun En Sevilen Moda Trendi : Oversize Kombinler


Vücudu sıkan kıyafetler yerini bol sweatshirtlere, bol ceketler, bol pantolon ve bol montlara bıraktığı oversize modası, kadın & erkek giyim moda dünyasına adını yazdırmış durumda.

Oversize modası aslında bedeninizde sadece büyük kalıpları tercih etmek değildir. Zira günümüzde hemen hemen herkesin dolabında oversize modeller bulunmaktadır ve bu durumun nedenleri arasında modaya ayak uydurmanın yanı sıra sokak giyim tarzının ön plana çıkmış olması yer alıyor. Ayrıca kişilere sağladığı özgürlük hissi ve giyimi konforlu bir hale getirmesi tüm moda kurallarındaki sınırları da ortadan kaldırmaya devam ediyor. Öyle ki oversize kıyafetler, tüm dev moda markalarının podyumlardaki ilk tercihleri arasında görülmeye devam ediyor.

Kombinlerde Oversize Giyim Modası

Tüm moda anlayışlarında olduğu gibi oversize moda anlayışının en önemli noktası ürünlerin doğru kombinlenmesinden geçer.

Ayrıca oversize modası maskülen, feminen, vintage, retro ve bohem moda anlayışlarını bir arada kullanabilme imkanı sağlar. En şık görünümlerin yine oversize modası ile kombinlendiği bu moda anlayışında bilinen en temel kural dar tayt ve pantolonların bol kazak, oversize ceket ya da kabanlarla kombin edilişidir. Aynı zamanda bol pantolonlar ile de çabasız ama çekici bir görünüm elde edilebilen oversize modası ile dikkat çekici stiller elde edebilirsiniz.

Kadın Mont Modellerinde Oversize Modası

Kış sezonunun vazgeçilmez parçaları arasında yer alan montlar, giyim tarzınızı yansıtan en önemli detaylar arasındadır. Oversize modasının rahatlığından vazgeçemeyenler kadınlar için de tarzlarını doğrudan yansıttıkları en şık unsur montlardır. Durum böyle olunca da kadın şişme mont modellerinde ‘oversize’ göz ardı edilmemesi gereken detaylar arasında yer almaya devam ediyor. Özellikle düşük kol, şişme ve bol montlar, farklı renkler, salaş tasarıma sahip şişme montlar ve yazı detayları bulunan kapüşonlu kadın şişme montlar bir yandan sokak modasını yansıtmaya devam ederken bir yandan da oversize modasını yansıtmaya devam ediyor. Özellikle hardal, haki ve krem tonlardaki montlar oversize modasında kadınların tercih ettiği en trend renkler olarak yerini koruyor. Hem oldukça rahat ve yumuşak olan oversize kadın şişme montlar kış ayında içinizi de ısıtmaya devam ediyor.

Kış sezonuna girildiğinde oversize modasını hayata geçirmenin en kolay adresi Netwin’de kadın şişme montlar ile birbirinden özgün kombinler yapabilir, keyifli ve şık bir kış ayı geçirebilirsiniz. Birbirinden zengin renk ve model seçeneklerine sahip kadın şişme montlarımızı netwin.com.tr adresinden güvenle satın alabilirsiniz.