Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
İlkbahar Kombinleri: Şişme Mont Nasıl Kombinlenir?

İlkbahar Kombinleri: Şişme Mont Nasıl Kombinlenir?

İlkabaharda İyi Görünmenin En Tarz Yolu: Şişme Mont Kombinleri

Her geçen gün büyüyüp kendini geliştirmekte olan Netwin, modanın nabzına yön verecek en yeni parçalar ile farklılaşmayı arttırmaktadır. Dış giyim modasının en önemli ve sık kullanılan parçalarından biri olan şişme mont, modanın son yıllarda en rağbet gören seçenekleri arasında yer almakta. Kullanım rahatlığı sayesinde birçok insan tarafından kullanılan bu mont modeli, aynı zamanda tasarım değiklikleri ile farklı kitlelere hitap edebilmeyi başarmaktadır. Oldukça şık olan bu tasarımlar, üretildikleri materyaller sayesinde zorlu hava koşullarında sizi soğuktan ve yağıştan rahatça koruyabilmektedir. Şişme yelek ürünleri ise daha sıcak havalarda terlemenizin önüne geçecek yapıda üretilmektedir. Kendi sitilinize uygun seçimleriniz ile her mevsim şıklığınızı sürdürün. Dayanıklı, kaliteli ve zamansız mont ve yelek seçimleri ile siz de kıyafetlerinizi uzun süreler rahatça kullanabilir, birçok farklı sezonda kıyafetlerinizden yararlanabilirsiniz.

Şişme Montlar Nasıl Kombinlenir?

Mont çeşitleri her kombine değişik bir hava katmaktadır. Oversize olan montlar, slim fit kesimli jeanler ve kumaş pantolonlar ile güzel bir uyum oluşturmanızı sağlar. Daha bol bir yapısı olan bu montları dar kesimli pantolonlar ile kombinlediğiniz takdirde, zerafetinizi daha da arttırabilirsiniz. Kapüşonlu mont tercihlerinizi eşofman, bol kesimli spor pantolonlar veya kargo pantolonlar ile kombinleyerek daha sportif bir şıklık elde edebilirsiniz. Aynı şekilde yüksek yakaları ve kapşonları sayesinde baş ve boyun bölgesini soğuktan koruyabilirsiniz. Mont çeşitlerini düz bir gömleğiniz ve yüksek belli pantolon ile kombinlediğiniz takdirde spor şıklık ile klasik şıklık arasında kalan daha modern bir görünüm kazanırsınız. Bu sayede montlarınızı mevsim geçişlerinde de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Crop mont modellerini ise, eşofman veya jeaniniz ile kombin yaptıktan sonra üzerine sweatshirt giyerek görünüşünüzü daha güzel hale getirebilirsiniz. Dik yakalı modelleri tercih ederek hem gündelik yaşamınızda bulunduğunuz her ortamda hem de doğa yürüyüşü gibi sportif aktivitelerinizde tarzınızdan söz ettirebilirsiniz.

Kadın Mont
Kadın Mont

En Trend Mont Desenleri

Çok fazla alternatif barındıran mont modelleri, önceleri çoğunlukla sade renklerde üretilirken gelişen moda trendleri sayesinde artık birçok farklı renk ve desenlerde üretilmektedir. Kırmızı mont ile kombinlenen beyaz bir pantolon kış mevsiminde harika görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Kırmızı mont ile kombinlenen ekoseli kırmızı-siyah bir etek, siyah kazak ve uzun çizmeler ile gotik bir hava yakalayabilirsiniz. Daha klasik giyinmeyi seviyorsanız, her kombininiz ile uyacak siyah mont alternatiflerini değerlendirmelisiniz. Her ne kadar Mont dendiği zaman çoğunlukla akla daha spor kombinler gelse de aksine montlar doğru kombinlendiği zaman şıklığınıza şıklık katarak size eşlik edebilir. Doğru mont seçimi ile her kombininiz daha da güzelleşebilir.