Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Kış Sezonunun Moda Trendi : Kar Kombinleri

Kış Sezonunun Moda Trendi : Kar Kombinleri


Kış sezonlarında soğuk havalardan korunmak her ne kadar önceliğimiz olsa da  sürekli değişen moda trendlerine uyum sağlamak hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geliyor. Özellikle atkı, bere, kazaklar, taytlar, montlar vb. birçok kıyafetler kış aylarında bir yandan soğuklardan korurken bir yandan da kış kombinlerinin vazgeçilmez detayları arasında yer almaya devam ediyor.

Kar Kombinleri

Söz konusu moda ve trendleri olunca her mevsim şıklığı yakalamak da moda severler için kaçınılmaz olduğu kadar zor olabilmekte… Kış aylarının gelmesiyle birlikte rahat ve şık detayları yakalayabilmek modayı yakından takip edenlerin dikkat ettiği konular arasında yer alıyor.


Son zamanlarda özellikle kar kombinleri kış aylarının vazgeçilmezleri arasında karşımıza çıkmaya devam ediyor. Peki kar kombinlerinde dikkat edilmesi gereken detaylar nelerdir?

Rahat, şık görünüme sahip kabanlar ve montlarla birlikte kar kombinlerinizde sokak modasının izlerini tarzınıza yansıtın!

Kar kombinleri söz konusu olduğunda akla ilk gelen kabanlar ve mont modelleridir. Son zamanlarda sezonun moda akımlarına baktığımızda kar kombinleri birçok ünlü ismin de tercih ettiği trendler arasında. Özellikle kar kombinlerinde  ünlülerin tercihlerine baktığımızda sokak stilinin vazgeçilmezleri arasında yer alan şişme montlar oldukça ilham verici..

Üstelik kar kombinlerinizde turuncu, fuşya ya da neon gibi canlı renklerdeki şişme montlar bembeyaz karlar arasında şans verilebilecek renkler içerisinde yer alıyor.

Kar Kombinlerinin Vazgeçilmezleri; Eşofmanlar, Sweatshirtler, Taytlar ve Yüksek Bel Pantolonlar

Kar kombinlerinde sokak stilinden vazgeçemeyenler için eşofman takımları ve sweatshirtler en iddialı trendlerinden biri. Bunun yanı sıra triko takımlar bir yandan soğuk kış günlerini ısıtırken bir yandan da şık ve iddialı görünmenin en güçlü alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle triko elbiseleri tamamlayacak uzun çizmeler, kar kombinlerinde bu sezonun vazgeçilmez trendi olmaya devam ediyor.

Taytlar, tüm moda trendlerinde kadınların vazgeçilmez parçası olduğu gibi kar kombinlerinde de en üst sıralarda yer alıyor. Çizmeden bota, kazaklardan sweatshirtlere kadar sayısız kıyafetle ve aksesuarlarla kombin seçeneği sunan taytlarda özellikle kahverengi, gri ve siyah tonlarını kış aylarında tercih edebilirsiniz.

Taytların yanı sıra yüksek bel pantolonlar da kar kombinlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Toparlayıcı özelliğinin yanı sıra özellikle akşamları dışarı çıkarken şıklığından ödün vermek istemeyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Böylece bir yandan uzun ve ince görünürken bir yandan da kar kombinlerinize farklı bir hava katıyor. Ayrıca yüksek bel pantolonlarınızı da tıpkı taytlarda olduğu gibi crop kazaklar, gömlekler, postal botlar vb. birçok kıyafetle ve aksesuarlarla rahatlıkla eşleştirebilirsiniz.

Kar Kombinlerinde Aksesuarlar

Soğuk kış günlerinde atkı, bere, eldivenler, yün şallar ve peluş kulaklıklar kar kombinlerinde tarzınızı ve şıklığınızı yansıtacak detaylar arasında yer alıyor.

Moda söz konusu olduğunda mevsimsel koşullar fark etmeksizin çeşitli trendler ortaya çıkmaya devam ediyor. Sizler de kış aylarında hem şık hem de soğuk hava koşullarından korunmak istiyorsanız kar kombinlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz en trend şişme mont modeller için netwin.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.