Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Mont Alırken Dikkat Edilmesi Gereken 6 Madde!

Mont Alırken Dikkat Edilmesi Gereken 6 Madde!


Soğuk havaların vazgeçilmez parçaları montlar, bedenimizi soğuktan koruyan ürünler olmakla birlikte, aynı zamanda şık ve güçlü bir stilin de önemli temsilcileri arasındadır. Kış kombinlerinizi taçlandıracak montlar, son yıllarda özellikle şişme mont modelleri ile ön plana çıkmaktadır.

Peki kış sezonunda mont satın alırken nelere dikkat etmeliyiz? Birlikte göz atalım.

Mont modelleri satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler şunlardır:

Malzeme kalitesi: Montun kalitesi, dayanıklılığı ve rahatlığı hakkında bilgi sahibi olunması, tercih yaparken işleri oldukça kolaylaştıracaktır. Kaliteli malzeme ve kumaş yapısı ile üretilen modeller sizlere, uzun ömürlü ve oldukça konforlu bir kullanım imkanı sunacaktır.

Beden ölçüsü: Bedeninizi tanıyarak tercih yapmanız en mantıklısı. Ancak burada önemli olan nokta; beden ölçüleriniz kadar nasıl bir stile sahip olduğunuzun da farkındalığıdır. Örneğin oversize modasından hoşlanıyorsanız bedeninizden büyük numaralar tercih edebilirsiniz. Üzerinize oturan, bedeninizi saran modeller ise tam kalıp olarak tanımlanmaktadır.

Moda trendleri: Moda trendlerine uygun mont modelleri tercih edilmelidir. Vintage ve nostaljik motiflerden hoşlanıyorsanız bile tercih edeceğiniz modellerde mutlaka modern dokunuşları es geçmemelisiniz.

Renk ve desen: Renk ve desen seçimi, kişisel tarz ve beğeniye göre yapılmalıdır. Bilirsiniz, zevkler ve renkler tartışılmaz, öznel bir husustur. Kişisel beğenilerinizi, önceliklerinizi ve zevklerinizi ön plana çıkarabileceğiniz modeller tercih etmelisiniz. Dolabınızın ve kış kombinlerinizin hakim renklerine uygun olarak mont alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Fiyat: Montun fiyatı, malzeme kalitesi, marka değeri ve diğer faktörlere göre değişmektedir. Olması gerekenden daha pahalı veya ucuz ürünler yerine, mevcut özellikleri ve vaad ettiği konfor ile ideal fiyatlı modelleri tercih etmelisiniz.

Marka: Marka seçimi, malzeme kalitesi, garanti ve müşteri memnuniyeti gibi faktörlere göre yapılmalıdır. Alışverişlerinizde güven faktörü de oldukça önemli etkenler arasında olduğundan, marka bilinirliği ve güvenilirliğine dikkat etmelisiniz. Özellikle satış sonrası kaliteli hizmetleri ile nam salmış firmalardan alışveriş yapmalısınız. Ayrıca markalar, sahip oldukları katma değerler ile var olurlar. Dolayısıyla, markaların öne çıkan değerlerine mutlaka göz atmalısınız.

Tüm bu faktörler göz önünde bulundurulduğunda, kış alışverişlerinizi güvenilir adreslerden gerçekleştirmeniz, en mantıklı seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. netwin.com.tr en trend mont modellerini en uygun fiyat garantisi ile, siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Zengin renk seçenekleri ve eşsiz dokularıyla kadın mont modellerini netwin.com.tr ‘nin güncel koleksiyonunda keşfedebilirsiniz.